Napisano 16 lutego 2017 Coś mało tutaj realnych ludzi, jak ktoś już jest z Warszawy to tylko znajomości przez internet go interesują. A przecież spotkania nie zawsze muszą odnosić się od razu do tematyki seksu i bdsm. Jeżeli są tutaj jakieś chętne osoby z Warszawy na spotkanie przy piwie i rozmowę ( również o własnych doświadczeniach i pragnieniach w tematyce bdsm ) to zapraszam do dyskusji. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 22 marca 2017 Chętnie porozmawiam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 23 marca 2017 Też chętnie porozmawiam ale ze względu tryb życia raczej kawa niż piwo. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 23 marca 2017 Jeszcze nie widziałam pubu, w którym nie można by zamówić kawy 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 23 marca 2017 Bardziej chodzi o porę 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 23 marca 2017 Rozumiem trzeba by zatem pomyśleć o opcji, która pasowalaby jak największej liczbie osób 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 23 marca 2017 Można tak myśleć... i się okaże po miesiącu, że nie ma takiego terminu 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 23 marca 2017 Nigdy nie znajdziesz terminu, który będzie pasować wszystkim - dlatego też napisałam o terminie dogodnym dla jak największej grupy osób. Wiadomo, że więcej będzie chętnych na spotkanie dajmy na to w sobotę o 19 niż w środę o 13 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 23 marca 2017 Ludzie potrafią zaskoczyć - nie zdziwiłbym się, gdyby środa wygrała Więc tutaj kolejna rzecz: co to znaczy wszyscy? Proponuję tak: zbieramy w tym temacie listę chętnych na spotkanie. Dajmy sobie na to powiedzmy tydzień. Kto za? Kto przeciw? Nie widzę, nie słyszę. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 23 marca 2017 Spotkać się i pogadać było by fajnie, gdzieś na kawie czy drinku... bez żadnych podtekstów czy czegośtam, po prostu pogadać. Niestety dla mnie jak na tą chwilę tylko okolice Utrechtu... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 23 marca 2017 Chętnie się przyłącze 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 8 kwietnia 2017 Więc jak będzie z tym spotkaniem? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 15 kwietnia 2017 Temat ucichł a ja bardzo chętnie bym się pojawił na spotkaniu. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 27 kwietnia 2017 To jak ze spotkaniem?... Ktoś rzucił termin 29.04... Kto chciałby się spotkać w tym terminie? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 27 kwietnia 2017 Ja chętnie, 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 4 maja 2017 i temat jednak umarł 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 14 maja 2017 Witam czy jest tu ktos chetny na spotkanie w wiekszym gronie . Np w czerwcu , gdzies na otwartej przestrzeni. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 14 maja 2017 skoro nie ma w mniejszym gronie to o większe tym trudniej będzie.....ale Centrum Olimpijskie już działa...więc może.... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 15 maja 2017 Jestem jak najbardziej za , ciezko tu znalezc kogos realnego . 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 9 czerwca 2017 Witam , czy spotkanie sie odbyło , ciekawa jestem , mam duzo czasu i mega mi sie nudzi , potrzebuje po prostu wyjść z domu , wyrwać sie od garów i własnego m. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 31 października 2018 Wybiera się ktoś? https://www.voodooclub.pl/wydarzenia/sodoma-vol-4 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 31 października 2018 Wybiera się ktoś? https://www.voodooclub.pl/wydarzenia/sodoma-vol-4 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach