Napisano 29 grudnia 2020 Udostępnienie forum 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
0 Napisano 29 grudnia 2020 @Grejpfrut Oddaję głos - forum jest potrzebne i liczę na to, że społeczeństwo portalowe coraz śmielej i chętniej będzie tutaj zaglądać Forum tworzą ludzie. Czas pokaże, czy ludzie będą chcieli tworzyć to forum. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
0 Napisano 29 grudnia 2020 12 minut temu, Empatycznego napisał: @Grejpfrut Oddaję głos - forum jest potrzebne i liczę na to, że społeczeństwo portalowe coraz śmielej i chętniej będzie tutaj zaglądać Forum tworzą ludzie. Czas pokaże, czy ludzie będą chcieli tworzyć to forum. @Empatycznego prośba o kliknięcie (zaznaczenie) odpowiedzi w ankiecie - Podpowiem (tak) Moje zdanie na temat forum i pożytku, jakie niesie jest powszechnie znane. Dziękuję i jestem z Tobą. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
0 Napisano 29 grudnia 2020 12 minut temu, Empatycznego napisał: @Grejpfrut Oddaję głos - forum jest potrzebne i liczę na to, że społeczeństwo portalowe coraz śmielej i chętniej będzie tutaj zaglądać Forum tworzą ludzie. Czas pokaże, czy ludzie będą chcieli tworzyć to forum. @Empatycznego prośba o kliknięcie (zaznaczenie) odpowiedzi w ankiecie - Podpowiem (tak) Moje zdanie na temat forum i pożytku, jakie niesie jest powszechnie znane. Dziękuję i jestem z Tobą. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
0 Napisano 29 grudnia 2020 @Grejpfrut przecież zaznaczyłam 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
0 Napisano 29 grudnia 2020 2 godziny temu, Empatycznego napisał: @Grejpfrut przecież zaznaczyłam Może to takie złe, dobrego początki - zaktualizowało się po chwili. Złość piękności szkodzi 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano
Udostępnienie forum
Udostępnij tego posta
Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach