Napisano 20 czerwca 2017 ja jeszcze szczerze mówiąc nie wiem ... już nie wspominając że AKURAT W TĄ SOBOTĘ to innego się powinno robić niż siedzieć i gadać ! :-D 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 20 czerwca 2017 34 minut temu, Morgana75 napisał: ja jeszcze szczerze mówiąc nie wiem ... już nie wspominając że AKURAT W TĄ SOBOTĘ to innego się powinno robić niż siedzieć i gadać ! :-D nie każdy swiętuje Ramadan tak,tak.....wiem o inną religię chodzi... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 20 czerwca 2017 Jaskier by powiedział że każdy pretekst do pochędóżki jest dobry :-D 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 20 czerwca 2017 29 minut temu, Morgana75 napisał: Jaskier by powiedział że każdy pretekst do pochędóżki jest dobry :-D ciekawe co na to Płotka... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 20 czerwca 2017 zdecydowanie rzucasz nowe światło na pewne sytuacje w Wiedźminie ... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 20 czerwca 2017 sio z OT....tutaj zbieramy ludzi do stresowania pozostałych gości w knajpie 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 21 czerwca 2017 Wiadomo kiedy, mniej więcej o której, a teraz proszę informację gdzie? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 21 czerwca 2017 a będzie jutro wieczorem,jadę po pracy obejrzeć lokację która mam na myśli na to spotkanie 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 22 czerwca 2017 Ok... Czekamy z niecierpliwością:-) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 23 czerwca 2017 To jak dzieciaki? Kto chętny? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 23 czerwca 2017 Ten weekend nie dam rady, ale wakacje przed nami 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 23 czerwca 2017 Zawitasz do wawy Bąblu? Fiu fiu skąd ja wezmę postaw czerwonego sukna 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 24 czerwca 2017 Jestem pewna, że masz zapasy.... osobiście wolę chleb z solą..... i smalcem i ogórki 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 26 czerwca 2017 i co dobrze się bawiliście? kiedy następne spotkanie ? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 26 czerwca 2017 zajebiście....jak piekło zamarźnie.... 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 27 czerwca 2017 mam nadzieję, że jednak przynajmniej ciut wcześniej 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 27 czerwca 2017 zdejmuję łyżwy i kombinuję :)) 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 31 października 2018 Wybiera się ktoś https://www.voodooclub.pl/wydarzenia/sodoma-vol-4 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 6 listopada 2018 Nie przeczytałam na czas, więc opowiadam - he, he - a posteriori: byłam i zawsze chodzę, bo warto. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 6 listopada 2018 Nie przeczytałam na czas, więc opowiadam - he, he - a posteriori: byłam i zawsze chodzę, bo warto. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 7 listopada 2018 moze jakies piwo, kawa, herbata, sok z brokuła? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 7 listopada 2018 moze jakies piwo, kawa, herbata, sok z brokuła? 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Napisano 21 listopada 2018 Żeby zebrać teraz ludzi trzeba by chyba doprowadzić do masowej zagłady internetu i smartfonów.. 0 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach